fbpx
Сьогодні
17:49 15 Бер 2022

Суркіси виїхали з України в перші дні війни, - ЗМІ

English version here

Бізнесмени й президенти ФК "Динамо" Ігор та Григорій Суркіси виїхали з України.

Про це повідомили джерела "УП".

Шанувальники оприлюднили своє звернення увечері 14 березня. У ньому вони стверджують, що брати Суркіси вилетіли з України в перші дні повномасштабної війни росії проти України.

Джерела УП у бізнесових колах підтвердили, що ані Ігор, ані Григорій Суркіс не знаходяться наразі в Україні.

Крім того, фанати "Динамо" обурились тим, що жоден із них не оприлюднив заяву чи звернення до шанувальників клубу чи загалом українців, і не прояснив свою позицію стосовно російсько-української війни.

Після цього вдень 15 березня на офіційній сторінці ФК "Динамо" вийшло інтерв'ю Ігоря Суркіса, у якому він запевнив, що засуджує російську військову агресію проти України та підтримує Збройні сили України.

"Що стосується моєї особистої позиції, то я волію менше говорити, а більше робити. Але якщо треба при цьому ще й говорити, то немає проблем: наш сусід, російська федерація, здійснив безпричинну, жорстоку військову агресію проти України. Йде знищення мирного населення, інфраструктури та наших військових. Зараз вся наша країна – це герої!", – сказав Ігор Суркіс.

В інтерв'ю Суркіс запевнив, що фінансово підтримує зусилля з евакуації жінок та дітей з територій, на яких ведуть активні бойові дії, та підтримує бажання всіх причетних до клубу брати участь у захисті України.

Окрім того, Григорія Суркіса не бачили в залі засідань та кулуарах парламенту під час проведення позачергових засідань Верховної Ради 3 і 15 березня.

Водночас, на сайті ВРУ видно, що Суркіс був зареєстрований у системі "Рада" 24 лютого під час засідання, на якому голосували за запровадження воєнного стану.

Довідка

Григорій Суркіс (72 роки) є народним депутатом від фракції "Опозиційна платформа – За життя", а також є почесним президентом Федерації футболу України.

Ігор Суркіс (63 роки) є президентом футбольного клубу "Динамо" з 2002 року.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: