fbpx
Сьогодні
12:52 13 Бер 2022

На позачерговій сесії міськрада Мелітополя називала в.о. мера від окупантів державною зрадницею

Фото: З відкритих джерел

Мелітопольська міська рада звернулася до Генпрокурора із закликом розпочати досудове розслідування про державну зраду щодо створення окупаційної адміністрації

Про це йдеться на сайті міської ради Мелітополя, пише Рубрика.

"Окупаційні війська Російської Федерації намагаються у незаконний спосіб створити окупаційну адміністрацію міста Мелітополя.

Для цього депутата Мелітопольської міської ради від "Опозиційного блоку" Галину Данильченко окупанти оголосили виконуючим обов'язки міського голови", йдеться у документі.

Міські депутати звернулися до Ірини Венедіктової розпочати провадження щодо Дальниченко та її політичної сили досудове розслідування за ознаками статті 111 Кримінального кодексу України "Державна зрада".

Також на позачерговій сесії депутати підтримали звернення до президента України Зеленського. Вони також просять вжити всіх  заходів щодо звільнення з полону Мелітопольського міського голови Івана Федорова та інших цивільних мешканців міста.

Як повідомляла раніше Рубрика, у тимчасово окупованому військами РФ Мелітополі після того, як викрали мера Івана Федорова, місцева депутатка записала відеозвернення.

У ньому вона повідомляє, що створює так званий "комітет народних обранців", який керуватиме містом, а тих, хто протестує, називає "екстремістами".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: