fbpx
Сьогодні
15:32 10 Бер 2022

Кім запропонував "зелений коридор" для росіян, які хочуть здатися: це стосується не всіх загарбників

English version here

Кім пропонує організувати так званий зелений коридор "для росіян, які ще не стріляли" у мирне населення

А також не встигли скоїти воєнні злочини.

Про це Голова Миколаївської обласної держадміністрації Віталій Кім сказав у своєму відеозверненні.

Стосується ця пропозиція не всіх.

"Знаю ситуацію, яка зараз є. Хотів би звернутися до російських окупантів […] Шанс даємо, у будь-якому випадку. Знаємо, стоять вони там на кордоні Херсонської та Миколаївської областей, розмовляють з нашими.

У чому проблема у росіян: вони нападати не хочуть, вважають, що їх обдурили, але і назад повернутися не можуть, бо їм сказали, що будуть розстрілювати у разі відступу. І вони біля сіл стоять: ні туди, ні сюди", сказав Кім.

Він повідомив, що звернеться до керівництва щодо того, щоб узгодити так званий зелений коридор "для росіян, які ще не стріляли", та не коїли воєнні злочини.

"Для тих, хто бажає жити, буду організовувати гарячу лінію з інструкціями: куди подзвонити, як прийти, щоб залишитися живим, і не їхати туди [в рф], не сідати до тюрми. Це я ще погоджую, але думаю, у мене вийде.

Завтра викладу телефон для російських солдатів, які не стріляли у мирне населення. Це не поширюється на артилеристів та ракетників. Після Маріуполя варіантів у вас немає: або тікати, або у землю", підкреслив Кім.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: