fbpx
Сьогодні
15:13 09 Бер 2022

В Україні створили інформаційний полк для протидії пропаганді Росії

English version here

Українські креативники спільно з Мінкультури та інформполітики об'єднались в інформаційний полк ₩AW – War Against War, щоб посилити протидію відвертій брехні та пропаганді Росії.

Про це повідомляє Мінкультури.

"Українці спостерігають шалену кількість інформації, яку генерують та створюють волонтери з різних сфер. І це надзвичайно важливо, адже всі вони посилюють інформаційний спротив нашої країни та показують правду всьому світу. Сьогодні будь-який ролик або фото ­– це не просто контент. Це підняття бойового духу та доказова база проти злочинних дій Російської Федерації щодо України", – сказав міністр культури Олександр Ткаченко.

За його словами, Мінкульт планує збільшувати кількість контенту про війну, щоб не залишити ворогу жодного шансу на пропагандистську брехню.

Наразі в одній команді працюють українські креативники, журналісти, режисери та піарники. Вони створюють відео та тексти різними мовами, розраховані на різну аудиторію: світ, Україну, Росію.

Повідомляється, що відео від українських креативників вже транслювались під час телемарафону єдиних новин #UAразом. Також у своїх соцмережах їх публікував президент Володимир Зеленський.

Мінкульт закликав українців поширювати ролики та тексти на всіх доступних майданчиках, бо "єдиним фронтом легше перемагати"

Діяльність ₩AW авторизована Офісом президента і Мінкультом.

Підписатися на платформу можна в Instagram, Telegram, You Tube, на сайті Мінкульту.

Власникам ЗМІ та представникам медіаспільноти інформаційний полк пропонує долучатися до співпраці та інформаційної підтримки. ₩AW: War Against War створює відеоконтент — і якщо є можливість розповсюджувати його на своїх ресурсах, це дуже допоможе в поширенні правди. Зокрема, про те, як жорстоко веде війну росія проти України та мирного населення наших міст.

Контактна форма для всіх, у кого є можливість сприяти дистрибуції відеоконтенту: https://forms.gle/hjJLVWzqJb8bfV1H6

Контактна форма для креативних команд, котрі бажають співпрацювати з ₩AW: War Against War: https://forms.gle/JqhNCoFSzMhMRtyK6.

Візуалізація до релізу: https://bit.ly/3I0aUis

Відео «Слава Україні!»: https://youtu.be/c480fFNB874

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: