fbpx
Сьогодні
12:47 06 Бер 2022

НАЗК створює Штаб гуманітарної допомоги

English version here

Працівники Національного агентства з питань запобігання корупції запускають Штаб гуманітарної допомоги

Як передає Рубрика, про це НАЗК повідомляє у Телеграмі.

Як зазначається, "мета ініціативи – побудувати процес міжнародної допомоги для українських військових та громадян, постраждалих від рашистських загарбників, таким чином, щоб вона відбувалася прозоро, без корупції і була використана для підтримки саме конкретних адресатів, а не на користь третіх осіб".

"НАЗК є надійним партнером для міжнародних стейкхолдерів та органів влади, а отже ми можемо гарантувати воїнам та громадянам ефективне використання коштів.

Дякуємо партнерам, які вже долучилися до ініціативи: Державна митна служба України, Антикорупційна ініціатива ЄС, ІТ-команда Monobank, спеціалісти компаній Нова Пошта та Укрпошта, Укроборонпром",  зазначили в Нацагентстві.

Як йдеться у повідомленні, голова НАЗК Олександр Новіков звернувся до всіх обласних військових адміністрацій для надання інформації про поточні потреби військових.

У рамках ініціативи вже побудовано кол-центр.

Для надання інформації про актуальні потреби для адресного замовлення допомоги, якої потребують українські захисники і постраждалі від агресора, слід звертатися до кол-центру штабу:

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: