fbpx
Сьогодні
15:11 05 Бер 2022

Серед військовозобов’язаних знайшлися і такі, які намагалися втекти за кордон: Їм влаштували урок патріотизму

Понад шістдесят українських чоловіків віком до 60 років, які є військовозобов'язаними, намагалися втекти за кордон, щоб не обороняти Україну від нападу російсько-окупаційних військ

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України, пише Рубрика.

Як зазначається, тоді, "коли українські бійці мужньо стримують просування російської орди, коли більшість чоловіків штурмують військкомати та підрозділи тероборони, щоб стати до лав українського війська, деякі військовозобов'язані пробують втечею ухилитися від виконання священного обов'язку захисту Батьківщини".

"Їх затримали українські та молдовські прикордонники під час спільних заходів. З втікачами військовослужбовці Держприкордонслужби провели профілактично-роз'яснювальну роботу, а також урок патріотизму", йдеться у повідомленні

Там вказують, що тепер військовозобов'язані співають гімн.

А також збираються у військкомат, кажуть, що за власним бажанням. Та правоохоронці проконтролюють, щоб ті не передумали.

"Іншим військовозобов'язаним повідомляємо: щоб потрапити у військкомат, не обов'язково намагатися порушити кордон. Є набагато простіший і швидший спосіб",  стверджують у ДПСУ.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: