fbpx
Сьогодні
12:02 05 Бер 2022

IT-компанія Luxoft йде з російського ринку

English version here

Фото: dev.ua

Luxoft DXC Technology Company – материнська структура, що включає в себе сервісну IT-компанію Luxoft, заявила про вихід з російського ринку

Про це пише dev.ua з посиланням на заяву компанії.

У компанії заявили, що засуджують необґрунтовану агресію з боку Росії.

"Через агресію з боку російського уряду ми прийняли рішення про вихід з цього ринку. Ми продовжуємо підтримувати та дотримуватися всіх застосованих санкцій проти Росії", йдеться в позиції компанії.

Агресія Росії призводить до смерті мирних жителів в Україні.

"Зараз наш пріоритет номер один – турбота про наших колег в Україні. Наша спеціальна команда DXC працює цілодобово, щоб надати притулок, фінансову та медичну допомогу, а також підтримку під час релокації нашим колегам та їхнім сім'ям", зазначається в повідомленні.

Luxoft DXC Technology Company виділяє 10 мільйонів гривень на потреби гуманітарної організації Червоний Хрест в Україні.

"Luxoft DXC Technology Company – глобальна технологічна компанія, одна із лідерів на ринку послуг цифрової трансформації та створення програмних продуктів у світі, в якій працює близько 17 тис. спеціалістів в більш ніж 20 країнах світу.

Компанія працює в багатьох галузях – автомобільній, фінансовій, туристичній, медичній сфері, нафтогазі, рітейлі, медіа та телекомунікаціях. Штаб-квартира компанії знаходиться у місті Цуг (Швейцарія)", пише dev.ua.

Україна є найбільшою локацією Luxoft DXC Technology Company з офісами в Києві, Одесі та Дніпрі. Наразі з Luxoft Ukraine співпрацює понад 4000 спеціалістів зі всієї України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: