fbpx
Сьогодні
18:56 04 Бер 2022

Зеленський провів перемовини з директоркою МВФ

English version here

Президент Володимир Зеленський відзвітував про телефонну розмову з виконавчою директоркою Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою.

Про це він написав у Twitter.

Сторони обговорили фінансову підтримку МВФ у час російської агресії. Георгієва підтвердила намір оперативно підтримувати український народ.

"Вдячний за невідкладну допомогу, яку вже надає фонд. МВФ має взяти на себе лідерство у фінансуванні відновлення України після завершення російської агресії", – відзначив Зеленський.

Нагадаємо, в ніч на 4 березня російські окупанти з танків обстрілювали перший енергоблок Запорізької АЕС, після чого там сталося загоряння. На 7 ранку пожежа була загашена.

Раніше Арахамія заявив, що за напад на ЗАЕС відповідають кадирівці.

Повідомлялося, що співробітників Запорізької атомної електростанції допустили до робочих місць. Але персонал станції наразі виснажений, йому потрібна зміна. Наразі наслідки захоплення ЗАЕС важко передбачити.

На захопленій Запорізькій АЕС продовжує працювати один енергоблок, персонал допустили до роботи, але усі шість реакторів містять ядерне паливо і в разі потрапляння снаряду станеться катастрофа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: