fbpx
Сьогодні
17:30 03 Бер 2022

"Зробіть все, щоб зупинити війну": закликали українські полярники російських колег

English version here

Фото: facebook.com/AntarcticCenter

Учасники наукової експедиції зі станції "Академік Вернадський" звернулися до російських вчених

Своє відеозвернення вони опублікували на фейсбук сторінці Національного антарктичного наукового центру пише Рубрика.

"24 лютого російські війська віроломно вторглися в Україну. Наші мирні міста та села піддають артилерійським ударам та бомбардуванням. Зараз не залишилося жодного регіону нашої країни, куди не прийшла війна",  сказали українські дослідники.

Полярники наголосили, що постраждали вже тисячі мирних жителів, зокрема дітей. Зруйновані будинки, дитячі та медичні заклади, інфраструктура міст.

Повідомили про те, що їхні колеги-вчені, друзі та рідні взяли зброю в руки та боронять свої домівки від російських загарбників. А військові захищають нашу Батьківщину.

В Україні російські війська ніхто не чекає, і звільняти в нас немає кого.

"Зробіть все від вас залежне, щоб зупинити війну, розпочату вашим керівництвом. Виходьте на протест, станьте поруч, зупиніть своїх дітей від того, щоб вони стали вбивцями й безславно полягли в чужій країні. Це ваш останній шанс зупинити війну в Україні", закликали полярники російських колег публічно висловити їхню громадянську позицію.

Раніше полярники вже звертались із словами підтримки для українців. Вони висловили повагу та вдячність усім тим, хто боронить Україну.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: