fbpx
Сьогодні
21:12 03 Бер 2022

Росія вимагає від Telegram видалення ботів для пошуку загиблих та полонених загарбників

Роскомнадзор направив у Telegram вимогу про видалення сервісів, які збирають інформацію про полонених або загиблих в Україні військовослужбовців Росії

Про це повідомляє російський "Інтерфакс", пише УП.

"Роскомнадзор направив у Telegram вимоги про видалення виявлених інтернет-ресурсів. Крім того, інформація направлена ​​до слідчих органів для притягнення до відповідальності зловмисників".

У російському відомстві заявили, що вони виявляють інтернет-ресурси, у тому числі телеграм-ботів, які публікують інформацію про військовослужбовців ЗС РФ, які перебувають у списках полонених або загинули під час нападу Росії на Україну.

Для чого це потрібно.

Нагадаємо, що вночі 24 лютого Росія напала на Україну. Вона масово обстрілює житлові квартали по всій території України.

При цьому Росія блокує своїм громадянам доступ до правдивої інформації.

Блокує українські сайти, які публікують фото і відео про убитих на нашій землі і полонених російських військових.

При цьому РФ нічого не робить, щоб російські матері могли повернути додому мертвих синів.

А також транслює зі своїх ТБ-каналів пропаганду про нібито "нацистів і наркоманів" в Україні.

Довідка.

МВС України запустило сайт 200rf.com, на якому публікує фото та документи загиблих та полонених окупантів, щоб їхні родичі могли їх знайти.

Також у Міністерстві оборони України відкрили гарячу телефонну лінію для матерів, батьків, дружин, бабусь та дідусів російських окупантів, які прийшли в Україну зі зброєю, але були взяті в полон чи вбиті.

У Росії заблокували створений МВС України сайт "Шукай своїх" (200rf.com) з даними про полонених та вбитих в Україні військових із РФ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: