fbpx
Сьогодні
15:36 02 Бер 2022

Зеленський призначив уповноваженого із взаємодії з добровольцями та громадськими об’єднаннями

English version here

Президент Володимир Зеленський призначив радника — уповноваженого президента України з питань взаємодії з громадськими об'єднаннями та добровольчими формуваннями

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на пресслужбу ОПУ.

Як зазначається, мета призначення – налагодження належної взаємодії з громадянами, громадськими об'єднаннями, добровольчими формуваннями, які добровільно беруть участь у забезпеченні національної безпеки. А також обороні та захисті держави у зв'язку зі збройною агресією Російської Федерації проти України.

Президент постановив:

1. Призначити ЛЯХОВИЧА Андрія Ілліча Радником – уповноваженим Президента України з питань взаємодії з громадськими об'єднаннями та добровольчими формуваннями, які беруть участь у забезпеченні національної безпеки.

2. Основним завданням Радника – уповноваженого Президента України з питань взаємодії з громадськими об'єднаннями та добровольчими формуваннями, які беруть участь у забезпеченні національної безпеки, є:

  • налагодження ефективної взаємодії громадян, громадських об'єднань, добровольчих формувань, що утворилися або самоорганізувалися для оборони України та добровільно беруть участь у забезпеченні національної безпеки, обороні та захисті держави, зі Збройними Силами України, іншими утвореними відповідно до законів України військовими формуваннями та правоохоронними органами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: