fbpx
Сьогодні
12:39 25 Лют 2022

Усі дороги буде відновлено, а мости — відбудовано, а якщо ворог прорветься до України, то наші західні сусіди — наступні, — Кубраков

English version here

Фото: facebook.com/Ukravtodor

Міністр інфраструктури провів першу розмову з Державним секретарем з транспорту Великобританії Ґрантом Шаппсом та зробив декілька заяв після цього.

Заява міністра інфраструктури України Олександра Кубракова з'явилось в офіційному Telegram-каналі Мінінфраструктури. Він заявив, що у міністерстві працюють над тим, щоб Україна отримала необхідну допомогу:

"Сьогодні говорив про важливість забезпечення сталого логістичного сполучення між Україною та нашими партнерами з НАТО. Зокрема, уже провів першу розмову з Державним секретарем з транспорту Великобританії Ґрантом Шаппсом.

Також усім своїм колегам передаємо конкретний перелік потреб української сторони для надійного й ефективного спротиву російським окупантам. У першу чергу йдеться про пальне, а також гуманітарну та військову допомогу", – заявив міністр.

Він також наголосив, що всі втрати, нанесені російськими окупантами, фіксуються, а усі дороги буде відновлено, а мости — відбудовано.

"Хочу нагадати всім, що якщо ворог прорветься до України, то наші західні сусіди — наступні", – підсумував міністр.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: