fbpx
Сьогодні
16:42 22 Лют 2022

У посольстві США Путіну вирішили провести урок історії

English version here

Фото: Твіттер/ посольство США

У Посольстві США вирішили провести Путіну урок історії

Про це представники посольства повідомляють на своїй сторінці у Твіттері.

Як зазначається в дописі, посольство відреагувало на звернення президента Росії Владіміра Путіна до нації, в якому той обґрунтовував нібито "штучність" України як держави.

Російський лідер, зокрема, знову повторив твердження про "один народ" і "Україну придумав Лєнін".

Американські дипломати вирішили провести Путіну маленький урок історії та оприлюднили порівняння історичних досягнень Києва та Москви у різні періоди.

 

Довідка.

Як повідомляла Рубрика,  21 лютого президент Росії Володимир Путін визнав окуповані території України – так звані "Донецьку народну республіку" та "Луганську народну республіку".

Його укази передбачають введення російських військ на територію окремих районів Донецької та Луганської областей України.

До того ж Росія зможе будувати свої військові бази в ОРДЛО після ратифікації так званого "договору про дружбу" з "ЛНР" та "ДНР".

Глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Росія забезпечуватиме безпеку квазіреспублік "ЛНР" та "ДНР".

22 лютого Держдума РФ та Рада федерації РФ одноголосно ратифікували договори "про дружбу, співпрацю та взаємну допомогу" з окупованими Росією українськими районами ОРДЛО.

Терористична організація "ЛНР" заявила, що вважає своєю територією всю Луганську область України та закликала Україну відвести війська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: