fbpx
Сьогодні
16:18 18 Лют 2022

У так званій "ДНР" заявляють, що перехопили під Горлівкою "переговори польською мовою"

Російські спільники в ОРДО стверджують, що 18 лютого вбили щонайменше двох українських бійців і поранили ще трьох під Горлівкою, а також перехопили переговори "польською мовою".

Про це заявив Едуард Басурін, який називає себе "заступником начальника управління народної міліції ДНР", сайт "Донецкое агентство новостей" (ДАН).

За твердженням Басуріна, вздовж лісосмуги поблизу Залізної Балки спостерігачі ОРДО виявили "переміщення двох груп спеціального призначення ВФУ у кількості 10 та 12 осіб", бойовики відкрили вогонь – і нібито вбили двох та поранили трьох бійців, змусивши противника "відступити".

При цьому командування українських Об'єднаних сил повідомило, що станом на 14:00 п'ятниці 18 лютого немає втрат серед військовослужбовців ОС внаслідок дій ворога на сході України.

Басурін же заявив, що на місці бойового зіткнення нібито знайшли "засоби індивідуального захисту та амуніції закордонного зразка", а також закріплену на бронежилеті камеру.

За словами російського поплічника у війні, незадовго до зіткнення бойовики ОРДО перехопили "переговори диверсантів польською мовою".

Басурін намагається переконати, що на боці України воюють "польські найманці".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: