Речі загиблого “знайшлися”: ДТП з кортежем Ярославського

Поліцейські встановили місцезнаходження втрачених речових доказів у справі ДТП за участю кортежу бізнесмена Ярославського

Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Як там зазначили, після розголосу у ЗМІ інформації про факт зникнення з Чугуївського районного відділу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи одягу загиблого в автопригоді чоловіка, усі речі "знайшлися" у приміщенні чугуївського моргу.

Наразі проводяться слідчі дії.

"Триває огляд місця події, проводяться відібрання зразків ДНК з виявлених пакету та речей, наявних папілярних візерунків, а також відбитків пальців рук працівників установи для встановлення осіб, причетних до зникнення одягу загиблого. Винні особи нестимуть кримінальну відповідальність", йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 14 лютого до поліції надійшла інформація про те, що працівники Чугуївського моргу виявили втрату речових доказів чоловіка, який загинув у ДТП за участю кортежу Ярославського.

Слідчі слідчого управління обласної поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження.

Поліцейські склали перелік співробітників закладу, провели невідкладні слідчі дії, в тому числі обшуки та огляди в приміщенні моргу, за адресами мешкання працівників установи, а також у їх транспортних засобах.

15 лютого до органів досудового розслідування від керівництва моргу надійшло повідомлення про виявлення вказаних речей.

Поліцейські негайно прибули на місце події, а відтак відпрацьовують записи з камер відеоспостереження для встановлення осіб, які підкинули речові докази.

 Довідка.

Як раніше повідомляла Рубрика, вночі 10 лютого на трасі Чугуїв – Мартове автомобіль збив на смерть чоловіка, на місці ДТП знайшли автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

Пізніше до поліції подзвонив чоловік, який повідомив, що став учасником ДТП біля Мартового, і що прийде до райвідділу дати свідчення.

Згодом повідомили, що водія станом на 12:00 вже допитують правоохоронці.

Ще пізніше повідомляла Рубрика, що бізнесмен Олександр Ярославський дав перший коментар після смертельної ДТП з автомобілем із його кортежу. Він не підтвердив і не спростував цю інформацію.

На запитання, чи належать автомобілям його кортежу номера 0018, повідомив, що "не слідкує за своїми номерами".

На запитання: "Як ви загалом можете прокоментувати це і чи був на цій трасі ваш кортеж", Ярославський відповів: "Ніяк".

За словами співрозмовника УП, такі номери має передня машина кортежу Ярославського. Джерело УП також зазначило, що Ярославський часто сам водить авто.

Свіжі дописи

  • Новини

Ворог атакував Одесу балістичними ракетами: на місці влучання – потужна пожежа, є постраждалі

В Одесі внаслідок російського ракетного удару ввечері 1 травня сталася сильна пожежа, відомо про понад… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024
  • Новини

Коли і як запрацює е-кабінет військовозобов’язаного: у Міноборони розповіли деталі

Заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко заявила,… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024
  • Новини

В Одесі знову лунають вибухи: попереджають про загрозу балістики

Ввечері, 1 травня, в місті Одеса пролунали вибухи. Незадовго до цього попереджали про загрозу балістичного… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024
  • Новини

Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження, – Мінсоцполітики

До 31 березня 2024 р. для пенсіонерів, які стали внутрішньо переміщеними особами ДО початку повномасштабної… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024
  • Новини

В Офісі Президента закликали світових митців підтримати Глобальний саміт миру

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак зустрівся в онлайн-форматі зі світовими діячами культури. Про це… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024
  • Новини

Сполучені Штати запровадили новий пакет санкцій проти рф: хто у списку

Сполучені Штати разом з союзниками сьогодні 1 травня запровадили санкції проти майже 300 суб'єктів: серед них десятки компаній,… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024

Цей сайт використовує Cookies.