fbpx
Сьогодні
17:23 16 Лют 2022

Речі загиблого "знайшлися": ДТП з кортежем Ярославського

Поліцейські встановили місцезнаходження втрачених речових доказів у справі ДТП за участю кортежу бізнесмена Ярославського

Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Як там зазначили, після розголосу у ЗМІ інформації про факт зникнення з Чугуївського районного відділу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи одягу загиблого в автопригоді чоловіка, усі речі "знайшлися" у приміщенні чугуївського моргу.

Наразі проводяться слідчі дії.

"Триває огляд місця події, проводяться відібрання зразків ДНК з виявлених пакету та речей, наявних папілярних візерунків, а також відбитків пальців рук працівників установи для встановлення осіб, причетних до зникнення одягу загиблого. Винні особи нестимуть кримінальну відповідальність", йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 14 лютого до поліції надійшла інформація про те, що працівники Чугуївського моргу виявили втрату речових доказів чоловіка, який загинув у ДТП за участю кортежу Ярославського.

Слідчі слідчого управління обласної поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження.

Поліцейські склали перелік співробітників закладу, провели невідкладні слідчі дії, в тому числі обшуки та огляди в приміщенні моргу, за адресами мешкання працівників установи, а також у їх транспортних засобах.

15 лютого до органів досудового розслідування від керівництва моргу надійшло повідомлення про виявлення вказаних речей.

Поліцейські негайно прибули на місце події, а відтак відпрацьовують записи з камер відеоспостереження для встановлення осіб, які підкинули речові докази.

 Довідка.

Як раніше повідомляла Рубрика, вночі 10 лютого на трасі Чугуїв – Мартове автомобіль збив на смерть чоловіка, на місці ДТП знайшли автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

Пізніше до поліції подзвонив чоловік, який повідомив, що став учасником ДТП біля Мартового, і що прийде до райвідділу дати свідчення.

Згодом повідомили, що водія станом на 12:00 вже допитують правоохоронці.

Ще пізніше повідомляла Рубрика, що бізнесмен Олександр Ярославський дав перший коментар після смертельної ДТП з автомобілем із його кортежу. Він не підтвердив і не спростував цю інформацію.

На запитання, чи належать автомобілям його кортежу номера 0018, повідомив, що "не слідкує за своїми номерами".

На запитання: "Як ви загалом можете прокоментувати це і чи був на цій трасі ваш кортеж", Ярославський відповів: "Ніяк".

За словами співрозмовника УП, такі номери має передня машина кортежу Ярославського. Джерело УП також зазначило, що Ярославський часто сам водить авто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: