fbpx
Сьогодні
15:07 16 Лют 2022

Аліна Паш зняла свою кандидатуру як представника України на Євробаченні-2022

Аліна Паш, яка перемогла у Нацвідборі на Євробачення-2022, зняла свою кандидатуру як представника від України на пісенному конкурсі

Про це йдеться в Instagram співачки.

"З важким серцем я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль. Ми зв'яжемося із Суспільним та підпишемо всі необхідні документи", – йдеться у дописі Паш.

За словами співачки, скандал, який розгорнувся навколо конкурсу, не відповідає тому, що вона закладала у свою пісню. Також вона наголосила, що є громадянкою України, дотримується законів України та несе традиції та цінності України в світ.

Водночас Паш додала, що не вважає себе політиком, а є артисткою.

"У мене немає армії піарників, менеджерів, юристів аби протистояти усій цій атаці та натиску, зламам моїх соціальних мереж, погрозам. Я не хочу цієї віртуальної війни та хейту. Головна війна зараз – це зовнішня, яка прийшла в мою країну в 2014 році. Я не хочу далі бути у цій брудній історії", – йдеться у повідомленні.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alina Pash (@alinapash)

Також Аліна Паш вибачилася за підроблену довідку про перетин адмінмежі з окупованим Кримом і показала справжній документ від Держприкордонслужби

"Виявилося, що поки ми чекали офіційну відповідь на мій запит від Прикордонної служби, член моєї команди намагався знайти цю інформацію якомога швидше і обрав не той шлях, який би погодила я чи будь-хто інший з нас", – написала Паш.

Вона зазначила, що наразі невідомо, яким саме чином, як та звідки член команди співачки міг отримати документ, який надали Суспільному.

"Якщо довідка, передана членом нашої команди Суспільному мовнику, підроблена чи несправжня, свої висновки мають зробити правоохоронні органи та суд. З свого боку ми готові допомагати у встановленні істини", – додала вона.

Паш повідомила, що припиняє робочі стосунки зі своїм директором.

"Я хочу вибачитися від імені свого проєкту перед українцями, перед Суспільним мовником, перед кожним, хто спостерігає цей негативний шум навколо мене. Шкода усвідомлювати, що свої ж пхають такі важкі і неприємні палки в колеса. Я розумію, що людиною із моєї команди рухало бажання допомогти, але такого роду допомога недопустима", – заявила співачка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alina Pash (@alinapash)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: