fbpx
Сьогодні
20:19 14 Лют 2022

Run Ukraine спільно з ГО "Агенти Крові" запускають благодійну акцію

Run Ukraine спільно з громадською організацією "Агенти Крові" запускають благодійну акцію, аби підтримати популяризацію безоплатного та добровільного донорства крові в Україні.

Кожен донор — це герой, який ділиться кров'ю і тим самим допомагає врятувати чиєсь життя та продовжує своє. За статистикою, донори мають вищий імунітет та менше проявів запалень в організмі. Також донорство зменшує ризик розвитку злоякісних пухлин. Одна донація може врятувати життя трьох осіб, а також омолодити свій організм! 

Акція триватиме з 7 по 27 лютого і кожен, хто стане донором в цей період, отримає від Run Ukraine 300 грн бонусів на свій особистий кешбек-рахунок, які можна використати, купуючи реєстрацію на будь-який захід Бігової Ліги Українських Мейджорів 2022.

Щоб отримати кешбек, необхідно надіслати на пошту [email protected] довідку про донацію, яку донор отримує відразу після процедури здачі крові. 

Далі впродовж 3-х робочих днів на пошту учасника буде надіслано лист-підтвердження та бонуси буде зараховано на кешбек-рахунок в Run Ukraine.

Листи від учасників акції приймаються до 25 березня включно.

Долучитися до ініціативи можна в центрах:

  • Інститут Серця (вул. Братиславська, 5А): пн-чт, 9:00 – 12:00
  • Охматдит (вул. В. Чорновола, 28/1, новий корпус, Сектор Б, Центр служби крові): пн-чт, 9:00 – 13:00
  • Інститут Амосова (вул. Амосова 6, 2 корпус, 2 поверх): пн-пт, 9:00 – 12:00

Шукай круту фотозону на пунктах донації та викладай свої фото з хештегом #ділюсяСилою

Дізнайся більше, як стати донором на https://bloodagents.com/dutyplaces

Run Ukraine спільно з ГО

Довідка:

Агенти Крові — громадська організація, яка пропагує добровільне, безоплатне та регулярне донорство крові. З серпня 2015 року волонтери ГО щотижня супроводжують донорів у центрах крові. За час існування "Агентів Крові" до неї долучилося понад 2500 донорів.

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів. Нашою місією є пропаганда здорового способу життя серед українців та поширення масового спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: