fbpx
Сьогодні
16:10 14 Лют 2022

Очільникам регіональних осередків "Слуги народу" доручили допомагати силам тероборони

Очільники обласних і міських організацій партії "Слуга народу" отримали доручення сприяти формуванню сил територіальної оборони (ТрО).

Про це голова партії "Слуга Народу" Олена Шуляк заявила в Телеграмі.

"Слуга народу" сприятиме формуванню сил територіальної оборони у всіх регіонах України. Відповідне доручення дала головам обласних, а також Київської та Криворізької міських організацій партії", – наголосила вона.

За словами Шуляк, "Україна сьогодні розуміє всі поточні ризики та готова до будь-якого сценарію розвитку ситуації. Тому сьогодні, фактично, перетворюємо наші обласні організації та місцеві осередки на штаби сприяння територіальній обороні та національному спротиву".

За її словами, передбачається створення штабів для координації діяльності фракцій партії в місцевих радах, налагодження зв'язку з керівниками зон і районів тероборони, забезпечення роботи колцентрів партії.

Також планується роз'яснення інформації щодо організації тероборони, організація збору коштів і волонтерської допомоги для системи ТрО.

Місцеві депутати також мають перевірити факт виділення і стан приміщень для терборони та провести позачергові засідання сесій для вирішення потреб ТрО.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський закликав голів обласних державних адміністрацій та Київської міської держадміністрації, у яких спостерігається низька організація територіальної оборони, за два тижні разом із військовими вийти на належний рівень підготовки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: