fbpx
Сьогодні
13:10 12 Лют 2022

Зберігаємо спокій та працюємо для безпеки України, - Шуляк

ФОТО: Facebook/ Шуляк

Голова політичної партії "Слуга Народу" Олена Шуляк закликала українців зберігати спокій і працювати для безпеки України

Про це вона написала у своєму Телеграм-каналі.

"Сьогодні ми є свідками чергової ескалації навколо загрози російського вторгнення. Агресор не лише брязкає зброєю – він намагається залякати Україну і весь світ, посіяти паніку всередині нашої країни, блокуючи нашу волю до спротиву і непохитність у відстоюванні незалежності і суверенітету країни", йдеться у дописі.

За її словами, "ми спокійні не тому, що не бачимо зовнішніх загроз, ми спокійні тому, що готові захищати країну від будь-яких загроз – і реальних, і віртуальних.

  • Наша армія сьогодні міцна, як ніколи.
  • Допомога наших союзників – безпрецедентна.

Шуляк зазначила, що президент, уряд та фракція монобільшості одностайні і безкомпромісні у своїй готовності захистити Україну від агресивних дій Росії.

Як зазначила вона, по всій країні створюється система тероборони та національного спротиву.

"У режимі 24/7 ми координуємося з усіма провідними державами світу. Працюємо разом на всіх рівнях, у всіх куточках країни. Держава готова до всіх сценаріїв розвитку ситуації – у тому числі і найгірших", підкреслила вона.

За її переконанням, сьогодні надважливим завданням є не піддатися на провокації агресора, не поринути у панічні настрої. Відкинути політичні протистояння та особисті суперечки, консолідувати зусилля для захисту незалежності і суверенітету України.

"Звертаюся до всіх обласних організацій партії, до всіх членів нашої великої політичної команди – депутатів місцевих рад та місцевих голів. Сьогодні саме від нас залежить, наскільки успішно Україна переживе цей складний період.

Саме ви як народні обранці повинні працювати з людьми, проводити роз'яснювальну роботу, організувати підтримку тероборони, допомогу армії, зробивши свій внесок до захисту України від агресії", резуюмувала Шуляк.

Президент, уряд, Збройні сили, спецслужби і спецпідрозділи стоять на захисті нашої незалежності і суверенітету. Спокій, упевненість та віра в Україну повинні стати нашими дороговказами сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: