fbpx
Сьогодні
20:49 10 Лют 2022

Відбулося перше засідання Ради з молодіжних питань при Президентові України

Фото: ukraine.ua

У форматі онлайн-конференції відбулося перше установче засідання Ради з молодіжних питань, що є консультативно-дорадчим органом при Президентові України

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на пресслужбу ОПУ.

У заході взяли участь співголови Ради – заступник керівника Офісу Глави держави Олексій Дніпров.

А також народний депутат України, голова підкомітету з питань музичної індустрії Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Олександр Санченко.

Його заступники співголови Ради – молодіжний посол ЮНІСЕФ в Україні, фронтмен музичного гурту "Антитіла" Тарас Тополя, державний секретар Кабінету Міністрів України Олександр Ярема, члени Ради.

Як зазначається, Олексій Дніпров наголосив на тому, що необхідно активно впроваджувати молодіжну політику в Україні.

Він нагадав, що указами Президента вже поставлено відповідні завдання Кабінету Міністрів України та обласним державним адміністраціям.

Крім того, цьогоріч уперше в Україні День молоді відзначатиметься 12 серпня – разом з молодіжною спільнотою всього світу.

Зі свого боку Олександр Санченко зауважив, що створення Ради та її діяльність сприятиме розв'язанню на найвищому рівні питань, які турбують молодь. Він запропонував проектний підхід, що дасть змогу залучити молодих людей до активної участі в житті країни.

Також він ініціював формат створення робочих груп за напрямками, які містяться в Національній молодіжній стратегії до 2030 року.

Тарас Тополя зазначив, що Рада з молодіжних питань має зробити максимум для того, щоб думки молоді з усіх куточків України були почуті.

Задля цього він запропонував сформувати робочу групу, яка в найкоротші строки підготує комунікаційну стратегію Ради. З огляду на цю пропозицію члени Ради запропонували та затвердили Тараса Тополю речником Ради з молодіжних питань.

Секретарем Ради стала заступник міністра молоді та спорту України Марина Попатенко.

За її словами, Міністерство спільно з українськими та міжнародними партнерськими організаціями розробляє та впроваджує різноманітні інструменти залучення молоді до державотворення.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: