fbpx
Сьогодні
11:26 10 Лют 2022

КНУ імені Шевченка активно розвиває співпрацю з роботодавцями: у чому рішення

Попри напружену політичну ситуацію, Київський національний університет імені Тараса Шевченка продовжує активно розвивати співпрацю з роботодавцями. Лише протягом трьох останніх місяців було укладено більше 5 нових меморандумів та угод про співпрацю в сфері працевлаштування молоді, а загальне число підприємств-партнерів університету уже перевищує 200 компаній.

Представники приватного та державного сектору залучаються до кар'єрних фестивалів, які регулярно проводяться в КНУ імені Тараса Шевченка. Існує позитивний досвід створення спільних навчальних рішень. Щоб координувати ці процеси та зробити їх ще ефективнішими, восени 2021 року розпочала свою роботу Рада роботодавців університету.

КНУ імені Тараса Шевченка щороку є один із найпопулярніших серед абітурієнтів ЗВО України. Вагомим фактором цього є також і зацікавленість роботодавців у випускниках і навість студентах старших курсів Шевченкового університету. Кваліфікованість і готовність до роботи випускників підтверджена міжнародними рейтингами. Зокрема, за версію QS World Ranking, КНУ імені Тараса Шевченка утримує позицію в ТОП-400 серед університетів світу за цим показником.

«Наша мета — фахове працевлаштування молоді у надійних компаніях, які надають не лише робоче місце а й забезпечують подальший професійний розвиток», — коментує Роман Куриленко, керівник Відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: