fbpx
Сьогодні
16:47 10 Лют 2022

Кличко заявив, що розраховує на об’єктивне розслідування щодо депутата КМДА

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що розраховує на повне і об'єктивне розслідування справи щодо депутата Київради від "Слуги народу" Владислава Трубіцина, якого напередодні спіймали на хабарі

Про це він написав у своєму Telegram.

"Друзі! Розраховую на об'єктивне та всебічне розслідування НАБУ щодо депутата Київради та його спільників, яких правоохоронці затримали на хабарі".

Мер підкреслив, що Київрада буде "позбавлятися корупціонерів, які, працюючи в міській владі, спокусилися на конверти, валізи, вимагання хабарів… і… надалі допомагати правоохоронним органам притягати до відповідальності таких "діячів", незважаючи на партійні кольори, посади чи регалії".

Кличко також наголосив, що "неупереджені і активні дії правоохоронців є запорукою дотримання законності і чітким сигналом тим, хто закон намагається обійти".

Довідка.

9 лютого детективи НАБУ за процесуального керівництва прокурорів САП викрили чинного депутата Київської міської ради (голову однієї з постійних комісій Київради) і ще п'ятьох осіб на одержанні 1,26 млн грн неправомірної вигоди за сприяння в організації роздрібної торгівлі у столиці.

Йдеться про:

депутата Київської міської ради, голову однієї з постійних комісій Київради;
помічника депутата Київради;
директора комунального підприємства;
заступника директора комунального підприємства;
заступника директора комунального підприємства;
наближену до депутата особу.

Проте під час викриття правоохоронцями, Трубіцин зумів утекти на авто. Агенти НАБУ зуміли затримали одного з наближених до Трубіцина – його неофіційного помічника Олександра Коча.

Слідчі дії тривають. Детективи НАБУ встановлюють інші обставини вчинення злочину, зокрема й коло осіб, які можуть бути до нього причетними.

Того ж дня. детективи НАБУ затримали депутата Київської міської ради від "Слуги народу" Владислава Трубіцина, який втік від правоохоронців після викриття на отриманні хабаря в 1,2 мільйона гривень.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: