fbpx
Сьогодні
Фото 12:59 06 Лют 2022

На Луганщині у закладах освіти впроваджують інклюзивні методи навчання

Фото: ЛугОДА

В освітніх закладах Луганщини впроваджуються інклюзивні методи навчання

Про це повідомляє пресслужба ЛугОДА, пише Східний Варіант.

Заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська та директор Департаменту освіти і науки ОДА Юрій Стецюк завітали до Кремінської обласної спеціальної школи. А також до Комунального закладу "Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту".

Як заначається у повідомленні, вони оглянули будівлю спеціальної школи, класні кімнати, кабінети, спортивну залу, яка адаптована до потреб дітей з особливими освітніми потребами.

школа Луганщина інклюзивне навчання

Фото: ЛугОДА

Для учнів початкових класів облаштовані кабінети, згідно з вимогами Нової української школи. Особлива увага приділяється впровадженню системи здорового та безпечного харчування учнів відповідно до вимог НАССР.

школа Луганщина інклюзивне навчання

Фото: ЛугОДА

Під час перебування на базі Луганського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту було оглянуто спортивні об'єкти навчального закладу, які будуть реконструйовані відповідно до програми з реконструкції спортивних інтернатів та ДЮСШ.

школа Луганщина

Фото: ЛугОДА

"У нашій області планується будівництво тренувального футбольного поля зі штучним покриттям та залу важкої атлетики для вихованців ліцею-інтернату. Це надасть можливість вихованцям закладу освіти більш професійно готуватися до спортивних змагань різного рівня", наголосила Катерина Безгинська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: