fbpx
Сьогодні
11:27 05 Лют 2022

Мрії Путіна: поставити у Києві маріонетковий уряд та приєднати Україну до Союзу з РФ та Білоруссю, - Bild

Німецьке видання Bild оприлюднило плани Росії, за якими вона хоче встановити в Києві маріонетковий уряд та приєднати Україну до Союзної держави РФ та Білоруссю

Про це йдеться в публікації Bild з посиланням на дані розвідки.

За даними Bild, російська армія після вторгнення в Україну розраховує знищити українські війська в польових умовах. Потім – взяти в осаду великі міста та активізувати розміщені в них агентурні осередки.

Ці осередки повинні будуть створити проросійське керівництво, яке б домовилося про капітуляцію та здачу міст. Після отримання контролю, Росія нібито створить "Народну раду" з представників, які пройшли відбір спецслужб.

Вона мала б замінити Верховну Раду. З "Народної Ради" виникне "резервний уряд", який мав би взяти на себе керівництво країни.

Цей орган дозволив би створити в Україні маріонетковий уряд. За інформацією Bild, ФСБ зараз готує проросійські групи для розгортання в Україні.

Встановлений Росією маріонетковий уряд України, як стверджує видання, оголосить надзвичайний стан.

Перед ним також буде поставлено завдання "створити умови для проведення загальнонаціонального референдуму щодо приєднання до Росії".

Видання уточнює, що всі описані процеси – це так звана інформація це є сценарії, які можуть бути реалізовані лише у випадку, якщо Москва піде на те, аби розв'язати повномасштабну війну. А також за умови, якщо така атака буде успішною.

Посольство Росії у ФРН в коментарі Bild назвало подану газетою інформацію "дивною сумішшю спекуляцій та чуток" і відмовилося коментувати її.

Як повідомляла раніше Рубрика, 3 лютого у американських ЗМІ з'явилась інформація, що розвідка США викрила план Росії сфабрикувати відео, на якому зображено напад українців на російську територію, що стане причиною вторгнення Росії в Україну.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: