fbpx
Сьогодні
19:41 04 Лют 2022

Монастирський: Якби Трухін мені зателефонував, то був би "посланий" у той самий момент

Глава МВС Денис Монастирський заявив, що якби скандальний народний депутат Олександр Трухін йому подзвонив, то був би "посланий" у той самий момент.

Про це міністр сказав журналістам у п'ятницю, передає УНН.

"Я надзвичайно негативно ставлюся до будь-яких питань "повирішувати". Якби Трухін мені зателефонував, то був би посланий у той самий момент", – сказав міністр на брифінгу під час проведення тактико-спеціальних навчань підрозділів МВС.

Монастирський заявив також, що негативно ставиться до подібних звернень і його оточення знає про це.

Також міністр заявив, що не бачить підстав для власної відставки на тлі скандалу з нардепом.

"Не бачу підстав для своєї відставки. У мене є підтримка монобільшості, Президента, Уряду. У такому випадку Я не бачу підстав для відставки", — підкреслив він.

Нагадаємо, 23 серпня 2021 року народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Трухін потрапив у ДТП.

За даними ЗМІ, нардеп був напідпитку і спричинив аварію дорогою з Полтави до Києва.

1 лютого 2022 року "Українська правда" оприлюднила розслідування з відео щодо ДТП за участі нардепа "Слуги народу" Олександра Трухіна.

На відео з нагрудної камери поліцейського, зафіксовано, як Трухін хотів залишити місце ДТП і запевняв правоохоронця, що може вирішити питання з очільником МВС Денисом Монастирським.

Згодом він запропонував поліцейському "150 тисяч бонусу", які лежали в автівці, щоби правоохоронці допомогли йому втекти з місця пригоди й оформили як пасажира.

У МВС заявили, що поліцейські сумлінно виконали свої службові обов'язки з документування цього ДТП, а далі справу розслідує ДБР.

ДБР заявило, що не мало у своєму розпорядженні відео щодо ДТП за участю нардепа Олександра Трухіна з нагрудної камери поліцейського, яке опублікувала "Українська правда".

Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова розпочала нове кримінальне провадження після розголосу розслідування "УП".

Арахамія заявив, що йому і його колегам соромно за поведінку Трухіна, а також висловив переконання, що він повинен співпрацювати зі слідством.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: