fbpx
Сьогодні
20:57 03 Лют 2022

В Україну привезли ювілейний прапор Спілки української молоді

Фото: Ukrainian Youth Association - CYM Global

Ювілейний прапор Спілки української молоді (СУМ) прибув в Україну

Про це у Фейсбуці повідомив СУМ Глобал.

Як зазначається у дописі, "сьогодні його розгорнули на горі Маківка. Біля пам'ятного знаку, встановленого на місці проголошення створення Спілки Незалежної Української Молоді (СНУМ). Вона стала ідейною попередницею відновленої СУМ в Україні".

Крім членів Крайової Управи, участь у піднятті Ювілейного Прапора СУМ взяв голова Світової Управи Спілки Української Молоді друг Андрій Бігун.

Цю естафету Ювілейного Прапора СУМ присвятили 75-літтю відновлення діяльності Спілки Української Молоді в Діаспорі. Ця акція є видимим символом нашого єднання навколо сумівської ідеї служіння Богові й Україні.

"Спеціально виготовлений стяг, з вишитою на ньому емблемою 75-ліття СУМ в Діаспорі, почав свою подорож світом 25 квітня 2021 року з Німеччини, де, нагадаємо, в 1946 році відбулися перші організаційні збори відновленої Спілки.

Ювілейний Прапор СУМ уже відвідав 12 країн, де діють офіційні представництва Спілки Української Молоді: Німеччину, Бельгію, Францію, Іспанію, Португалію, Велику Британію, Канаду, Австралію, Аргентину, CША, Естонію та україну", наголошується у повідомленні.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: