fbpx
Сьогодні
20:56 02 Лют 2022

Уряд дозволив витрачати "ковідну" тисячу на придбання друкованих засобів інформації

Найближчим часом "Укрпошта" має напрацювати практичні рішення щодо прийому передплати за кошти програми "єПідтримка"

Про це у Фейсбуці повідомив голова Національної спілки журналістів України (НСЖУ) Сергій Томіленко, передає Рубрика.

Зі слів голови, Уряд дозволив витрачати 1000 грн вакцинованим українцям і на придбання друкованих засобів інформації. Відповідна Постанова почне діяти з 7 лютого.

"Важлива новина для сотень українських редакторів та тисяч журналістів і технічних працівників, які працюють в редакціях газет і журналів", написав Томіленко.

Також він нагадав, що 19 листопада НСЖУ спільно із генеральним директором "Укрпошти" Ігорем Смілянським уперше розпочали лобіювати дозвіл витрачати тисячу гривень на передплату періодики.

Рішення уряду щодо розширення програми "єПідтримка" та включення до неї друкованих засобів масової інформації Томіленко назвав "важливою корпоративною перемогою трьох організацій, які найбільше опікуються в Україні друкованими ЗМІ – НСЖУ, Української асоціації медіа бізнесу та Асоціації незалежних регіональних видавців".

"Уже провів переговори із відповідальними працівниками "Укрпошти", найближчим часом мають бути напрацьовані практичні рішення/роз'яснення щодо прийому передплати за кошти "єПідтримки", резюмував Томіленко.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: