fbpx
Сьогодні
09:54 02 Лют 2022

Фракція "ЄС" вимагає відставки Монастирського

Фракція "ЄС" вимагає відставки міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського – після того, як УП опублікувала відео поліцейських з місця ДТП нардепа "Слуги народу" Олександра Трухіна.

Про це йдеться у заяві, опублікована нардепом Іриною Геращенко у Facebook.

На оприлюдненому відео Трухін звертається до поліцейського зі словами "давай я тихенько в ліс піду" і обіцяє "поговорити" з Денисом Монастирським.

"ЄС" вимагає негайного створення парламентськоі ТСК за фактом розслідування всіх обставин ДТП і бездіяльності керівництва правоохоронних з органів. Ми вимагаємо відставки міністра ВС, який покривав злочин, керівника ДБР , який спустив розслідування на гальма", – йдеться у заяві "ЄС".

Геращенко додала, що "повну відповідальність за бездіяльність міністра Монастирського" несе президент Володимир Зеленський , який його рекомендував на цю посаду .

У "ЄС" також вимагають порушити кримінальну справу за фактом ДТП і корупції Трухіна.

Довідка

1 лютого "УП" оприлюднила розслідування з ДТП за участі Олександра Трухіна. Зокрема, на відео Трухін каже, що не був за кермом автівки, яка потрапила у ДТП. Нардеп також звертався до правоохоронця та обіцяв "знайтися" потім та "віддячити".

Поліцейський намагається пояснити народному обранцю, що за такі домовленості є кримінальна відповідальність, та "Слуга народу" порадив "нє ісполнять".

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив після розслідування "Української правди", що Трухіну не місце у фракції та в партії.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: