fbpx
Сьогодні
10:35 29 Січ 2022

Арахамія заявив, що новина про затримання народного депутата Кузьміних стала для фракції шоком

Фото: Рубрика

Голова фракції Слуга народу Давид Арахамія заявив, що новина про затримання нардепа Сергія Кузьміних стала для фракції шоком

Про це повідомила речниця СН Юлія Палійчук в Telegram-каналі, опублікувавши звернення Арахамії.

"Для нас ця новина стала шоком, бо Сергій Кузьміних — волонтер, брат легендарного комбата "кіборгів" Олега Кузьміних, який героїчно захищав нашу незалежність, гідно пройшов полон і після нього зміг повернутися на службу. Тому Сергій Кузьміних мав від команди величезний кредит довіри", заявив глава фракції.

Арахамія додав, що Слуга народу "не прикриватиме правопорушення патріотичними гаслами", якщо провина Кузьміних буде доведена, то він нестиме кримінальну відпвідальність.

За його словами, нардепи вітають зусилля антикорупційних органів.

Як повідомляла Рубрика, 28 січня журналіст Юрій Бутусов повідомив, що детективи НАБУ затримали народного депутата від Слуги народу Сергія Кузьміних під час отримання грошей, які правоохоронці вважають хабарем.

Пізніше в пресслужбі НАБУ заявили, що разом із САП та Офісом генпрокурора викрили народного депутата під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 558 тис. грн. Його особу НАБУ не розкрило.

За даними слідства, нардеп отримав гроші за допомогу в укладанні контрактів між приватними компаніями та лікарнею у Житомирській області.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: