fbpx
Сьогодні
22:33 27 Січ 2022

У Китаї до олімпійського селища прибули перші українські спортсмени

Всього на XXIV зимових Олімпійських ігор в Пекіні буде три олімпійські селища. В одному з них і проживатимуть українські спортсмени

Біатлоністи розміщуватимуться у селищі Чжанцзякоу, що за 200 км від Пекіна. Тут вони мешкатимуть разом з представниками фрістайлу, лижних гонок, стрибків на лижах з трампліну, лижного двоборства, передає Рубрика.

Українці до столиці зимових Олімпійських ігор добиралися літаком, який прямував з Франкфурта. Разом з нашими спортсменами на борту переліт здійснювали представники Німеччини та Канади.

Після проходження усіх ковід-протоколів в аеропорту біатлоністи спеціальним шатлом діставалися до Олімпійського селища.

"Щось роздивитися і прогулятися самим селищем ще не було часу Поки отримали багаж, поїли. До речі, в їдальні чималий вибір страв, багато риби, м'яса. Зараз будемо відпочивати. А вже зранку запланована розминка і в обід виїдемо на перше тренування. Тоді вже можна буде ознайомитися з трасою", – прокоментувала біатлоністка.

Сама житлова зона селища складається з 9 багатоквартирних будинків. На території площі, що займає 21,7 тисяч кв. м розташовується 22 приміщення, зокрема медичний центр, ліцензійний магазин сувенірів, культурні заклади тощо.

Планується, що Олімпійське селище в Чжанцзякоу прийме 2 020 спортсменів та офіційних осіб з 79 країн світу, а після Олімпійських та Паралімпійських ігор містечко перетвориться в діловий квартал.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: