fbpx
Сьогодні
09:54 26 Січ 2022

Під стіни Ради починають сходитись ФОПи

Біля будівлі Верховної Ради наразі знаходиться орієнтовно 150 працівників поліції, серед них – і поліція діалогу.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Учасники акції руху "SaveФОП" починають сходитися під ВР, наразі їх – близько 50 осіб.

Також наразі перекрито рух вулицею Липська – від вулиці Грушевського до вулиці Інститутська.

Сцени під будівлею парламенту наразі немає.

Як повідомлялося, 25 січня 2022 року під будівлею українського парламенту розпочалася акція руху "SaveФОП" під назвою "Влада, приймай, або йди геть!", учасники якої протестували проти тотальної фіскалізації.

Мітингувальники, серед іншого, закликали депутатів ВР ухвалити законопроєкти № 5866 (про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо створення умов для розвитку фізичних осіб-підприємців та підвищення прозорості їхньої діяльності), та №5866-1 (про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощення ведення господарської діяльності, підвищення її прозорості та створення умов для розвитку малого бізнесу).

Акції підприємців тривають з минулого року. Зокрема, раніше вони вимагали надати їм можливість працювати в умовах карантину.

Рух #SaveФОП — український громадський рух, учасники якого виступають за зменшення фінансового навантаження на малий та середній бізнес шляхом продовження для приватних підприємців спрощеної системи оподаткування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: