fbpx
Сьогодні
PR 11:30 24 Січ 2022

Правильний догляд за сухим волоссям

Сухе та ламке волосся завжди виглядає не охайним та робить образ жінки не досконалим. Є ряд причин, котрі провокують зниження рівня виділення шкірного себуму, у зв'язку з чим волосся стає ламким та тьмяним. Такими причинами є:

Авітаміноз та зниження загального імунітету. Внаслідок незбалансованого харчування, так як для нормального функціонування організму необхідно регулярно приймати вітаміни. Волосся служить індикатором, тому відображає стан здоров'я людини.

Неправильно підібраний догляд за волоссям. Самою поширеною причиною сухості та ламкості волосся є неправильно підібрані засоби для догляду за ним. Дуже важливо підібрати доглядову продукцію для конкретного типу волосся та шкіри голови, а також не нехтувати засобами для їх захисту від термічної обробки. На сьогоднішній день дуже легко та зручно замовити догляд за сухим волоссям перейшовши по ссилці https://www.watsons.ua/ru/volosy/maski-dlya-volos/c/R30001 та вибрати продукцію улюбленого бренду.

Стрес. Через постійні нервові перевантаження, погіршення сну, затяжні депресії, випадіння волосся та сухості шкіри голови не уникнути.

Незбалансоване харчування. Надмірна сухість волосся та шкіри голови означають, що жінці терміново необхідно переглянути раціон харчування та наповнити його необхідними вітамінами та жирами.

Шкідливі звички. Надмірне вживання алкоголю та куріння, не може не вплинути на стан жіночого волосся, а саме зробить його тьмяним та ламким.

Навколишнє середовище. Прямі промені палаючого сонця, солена морська вода, сильні морози та інше, дуже агресивно впливають на волосся, роблячи його виснаженим.

Для повернення життєвої сили сухому волоссю, необхідно підібрати ефективний догляд за ним. По-перше необхідно підібрати якісний шампунь для миття шкіри голови та волосся. Його склад повинен містити в собі масла натурального походження, такі як: масло ши, авокадо і мигдалю, котрі живлять та насичують суху структуру волосся на глибокому рівні.

Як правильно мити волосся:

  • рекомендовано мити ламке та сухе волосся двічі на тиждень, щоб уникнути вимиттю шкірного себуму;
  • не мити волосся гарячою водою, так високий температурний її режим здатний спровокувати пересушуванню шкіри голови та самого волосся;
  • щоб уникнути травмуванню волосся, промокувати його рушником або обережно обмотувати ним голову;
  • рідко для сушіння волосся використовувати фен.

Також не варто нехтувати термозахистом для волосся, так як використання фенів та прасок, може дуже йому нашкодити та зробити його виснаженим і ламким. Тому перед проведенням сушіння та вирівнювання волосся, рекомендовано наносити спреї або масла для термозахисту та зволоження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: