fbpx
Сьогодні
15:50 22 Січ 2022

Кулеба заявив, що нинішні заяви Німеччини розчаровують і йдуть в розріз з підтримкою

Фото: mfa.gov.ua

Заяви Німеччини щодо неповернення Криму, заборона передачі Україні зброї, вагання щодо відключення РФ від SWIFT — не відповідають рівню відносин і поточній безпековій ситуації

Про це заявив глава МЗС Дмитро Кулеба у Телеграм-каналі, пише Рубрика.

"Нещодавні заяви Німеччини щодо неможливості передачі Україні оборонної зброї, зокрема через надання дозволу на це третім сторонам, безперспективності повернення Криму, вагання щодо відключення РФ від SWIFT — не відповідають рівню наших відносин і поточній безпековій ситуації", йдеться у повідомленні.

Кулеба зазначив, що "нині як ніколи важлива єдність Заходу щодо Росії. Для її досягнення і стримування РФ ми всі разом докладаємо величезних зусиль.

Німецькі партнери мають припинити такими словами та діями підривати єдність і заохочувати Владіміра Путіна до нового нападу на Україну".

Також глава МЗС підкреслив, що "Україна вдячна Німеччині за вже надану підтримку, починаючи з 2014 року, а також за дипломатичні зусилля з врегулювання російсько-українського збройного конфлікту. Але нинішні заяви Німеччини розчаровують і йдуть врозріз із цією підтримкою і зусиллями".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: