fbpx
Сьогодні
13:25 20 Січ 2022

Instagram почав тестувати опцію платної підписки

Соцмережа Instagram запустила пробну платну підписку, яка дасть змогу блогерам монетизувати свій контент і отримувати гроші від підписників

Про це написав керівник Instagram Адам Моссері у Twitter.

За його словами, поки функція платної підписки доступна тільки 10 авторам контенту в США. Серед них – художник Дон Аллен Стівенсон, співак Alan Chikin Chow і баскетболістка Седона Прінс.

"Підписка – один з найкращих способів отримати передбачуваний дохід. Цей спосіб не залежить від ваших кар'єрних досягнень. Творці роблять те, що вони робили і при цьому заробляють на життя", – зазначив він.

Автори за окрему плату зможуть запропонувати своїм підписникам доступ до ексклюзивних Stories (фото та відео, які зникають через 24 години – Ред.), а також до стримів.

Блогери зможуть вибрати цінову категорію для підписки в залежності від числа ексклюзивних постів. Загалом їх вісім: від $0,99 до $99,99 на місяць.

Ексклюзивні відео та Stories будуть позначені фіолетовим, а не зеленим кільцем. Передплатники отримають спеціальний значок, який виділятиме їх серед інших коментаторів.

Крім цього, з авторів не стягуватимуть жодних зборів до 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: