fbpx
Сьогодні
09:21 19 Січ 2022

Стефанішина обговорила співпрацю Україна-НАТО з новопризначеною головою Представництва

English version here

Фото: Facebook

Віцепремʼєрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина зустрілась з новопризначеною головою Представництва НАТО Карен Мактір

Про це повідомила Рубрика, посилаючись на Фейсбук Офісу Віцепрем'єрки.

Як зазначається у повідомленні, Ольга Стефанішина привітала голову Представництва з призначенням на посаду та наголосила на важливості подальшої інтенсифікації діалогу Україна-НАТО.

"Наша спільна мета – використовувати всі можливі засоби для ефективної протидії безпековим загрозам у регіоні. Подальше розширення співпраці Україна-НАТО в цьому випадку може стати не лише ключем до зміцнення обороноздатності України, а також значно посилити безпеку союзників",– зазначила урядовиця.

Учасники зустрічі обговорили шляхи посилення координації в умовах зростання безпекових загроз.

Віцепрем'єрка зазначила, що Україна високо цінує підтримку НАТО, водночас наголосивши, що навіть в умовах серйозних безпекових загроз важливо не втрачати з фокусу уваги порядок денний, повязаний з реформам.

У цьому контексті учасники зазначили важливість спільної комунікації виконання Річної національної програми.

Також співрозмовники зупинились на питаннях підготовки до майбутнього Саміту НАТО в Мадриді та важливості напрацювання Стратегічної концепції Альянс.

Адже вона стане дорожньою картою НАТО на наступне десятиліття й визначить курс Альянсу щодо роботи з країнами-аспірантами.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: