fbpx
Сьогодні
12:47 18 Січ 2022

Через постійне мінування всі школи Черкас та деякі школи Миколаєва перейдуть на дистанційне навчання

Кілька шкіл Миколаєва з 18 січня перейшли на дистанційне навчання та у Черкасах усім школам рекомендують перейти у дистанційний формат через постійні мінування

Про це повідомили Миколаївська міська рада та Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради у Facebook, пише рубрика.

"У Миколаєві вчетверте за останні дні "мінують" школи, тож 4 заклади перейшли на дистанційне навчання: школи №3, 20, 46 та муніципальний колегіум ім. В.Д. Чайки", йдеться у повідомленні міської ради.

А в Черкасах департамент освіти та гуманітарної політики рекомендує всім школам міста проводити навчання дистанційно, бо "з 12 січня 2022 року щоденно надходять повідомлення про замінування закладів загальної середньої освіти міста, що ставить під загрозу збереження життя та здоровꞌя учасників освітнього процесу".

"Така ситуація вносить деструктив у організацію роботи закладів загальної середньої освіти, призводить до неможливості організувати системний та якісний освітній процес", наголошує департамент.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: