fbpx
Сьогодні
15:44 17 Січ 2022

У Запоріжжі викладача коледжу звинувачують у домаганнях до студенток

У Запоріжжі викладача одного з місцевих коледжів запідозрили в сексуальних домаганнях. Поліція вже розпочала перевірку.

Як поінформували в прес-службі Національної поліції Запорізької області, підставою для перевірки стала інформація з відеозапису, який був оприлюднений 15 січня на одному із запорізьких інтернет-пабліків.

"У повідомленні йдеться про викладача одного з місцевих коледжів, який нібито тривалий час сексуально домагається своїх студенток. Зі слів студентів, керівництво учбового закладу всіляко "покриває" посадовця", – зазначається в повідомленні НПУ.

У поліції наголосили, що досі правоохоронці не отримували звернень з цього приводу.

Наразі поліцейські розпочали перевірку оприлюдненої в мережі інформації.

За інформацією місцевих ЗМІ, інцидент начебто мав місце в Запорізькому електротехнічному коледжі. А відео, на якому студенти нібито зафіксували неправомірні дії викладача, опублікував місцевий Telegram-канал.

Зазначається, що на відео – завідувач кафедрою дизайну вказаного коледжу, який нібито неодноразово домагався своїх студенток.

На відеозапису чоловік, якого співрозмовниця називає "Віталій Миколайович", розповідає, які сексуальні дії мали б вчинити студентки щодо нього. Дівчині-співрозмовниці в якийсь момент чоловік заявив, що вона "страшненька" і "ніколи йому не подобалася". При цьому схоже, що чоловік був у той момент напідпитку. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: