fbpx
Сьогодні
11:18 15 Січ 2022

Внаслідок негоди, що вирувала в Києві - повалені дерева, рекламні щити: є постраждалі

Фото: КАРС

За весь день 14 січня рятувальники КАРС "Київська служба порятунку" здійснили 8 виїздів на виклики, пов'язані з погодніми умовами

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на пресслужи ДСНС та КАРС.

Як повідомляють служби, зранку за допомогою автовежі було прибрано аварійне дерево, що становило небезпеку для життя перехожих в Святошинському районі столиці.

Вдень ліквідували наслідки падіння дерева у дворі житлового будинку в Подільському районі.

Рятувальники також оперативно прибули на місце події, де зірвало лист металу з балкону будинку та усунули небезпечний елемент, що нависав над перехожими.

Ще 4 рятувальники за допомогою автовежі прибрали лист шиферу, що знесло вітром на дерево.

Два виклики надійшло у зв'язку з пошкодженням рекламних щитів.

негода в києві

Фото: КАРС

Ввечері 14 січня до ДСН у м. Києві надійшло повідомлення, що внаслідок негоди та сильних поривів вітру дерево впало на автомобіль.

По прибуттю перших бойових розрахунків було встановлено, що внаслідок падіння дерева на автівку було затиснуто водія та пасажирку.

Ще до прибуття рятувальників пасажирку деблокували та передали медикам швидкої.

Враховуючи те, що дерево було значних розмірів, рятувальникам довелось викликати додатково автокран аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ  ДСНС України у м.Києві аби підняти дерево та звільнити автівку.

Після того, як вивільнили автівку з-під дерева, рятувальники використанням спеціального обладнання деблокували тіло загиблого водія та передали правоохоронцям.

Внаслідок падіння дерева також було пошкоджено лінію електромереж: впав стовп, пошкодивши тим самим близько десятка автівок.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: