fbpx
Сьогодні
17:06 15 Січ 2022

30-річчя Управління державної охорони: Зеленський взяв участь в урочистостях

Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський взяв участь в урочистостях з нагоди 30-ї річниці створення Управління державної охорони та заслухав доповідь щодо концепції розвитку УДО.

Про це пише Офіс Президента.

Вітаючи присутніх з 30-річчям створення Управління, Глава держави зазначив, що за 30 років УДО підготувало й провело десятки тисяч охоронних заходів. За його словами, цей час можна описати як «три десятиліття в посиленому режимі».

Зеленський УДО

Фото: ОПУ

«Це висока відповідальність і робота в напружених умовах завжди, а особливо минулого року, коли Україна святкувала визначальні дати для своєї історії та приймала багато високих іноземних гостей – десятки міжнародних делегацій, близько ста іноземних лідерів різного рівня. Я хочу подякувати вам особисто – усе було на найвищому рівні», – відзначив Президент.

Зеленський УДО

Фото: ОПУ

Зокрема, як зауважив Володимир Зеленський, на належному рівні з погляду безпеки проведено установчий саміт Кримської платформи, саміт перших леді та джентльменів, урочистості з нагоди 30-річчя відновлення незалежності України.

Наступним кроком Глава держави визначив підвищення заробітних плат працівникам УДО.

Зеленський УДО

Фото: ОПУ

«Все це, а також технічне забезпечення на новому рівні – це три головні речі, які повинні з'явитися в житті Управління державної охорони України», – наголосив Президент.

Він побажав працівникам Управління державної охорони та їхнім родинам міцного здоров'я, спокою, миру й добробуту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: