fbpx
Сьогодні
12:06 14 Січ 2022

У Дрогобицькій міській дитячій бібліотеці запрацював сервіс "бібліоняня"

У Дрогобицькій міській дитячій бібліотеці в тестовому режимі запрацював сервіс «бібліоняня». Тут можна залишити дитину на певний час, а працівники бібліотеки про неї попіклуються: проведуть майстер-клас чи почитають казку.

Про це повідомляє пресслужба Дрогобицької міської ради.

Зазначається, що із 10 січня у Дрогобицькій міській дитячій бібліотеці в тестовому режимі запрацював сервіс «бібліоняня». Для цього одну із кімнат книгозбірні облаштували під сучасний ігровий простір для найменших відвідувачів. Тут створили яскраву дитячу зону із пізнавальною літературою, забавками, пазлами та іграми.

«Бібліотеки, як інституція відмирають у класичному своєму розумінні і їх потрібно видозмінювати. Одним з прикладів таких перевтілень є наша міська дитяча бібліотека в Дрогобичі. Це приклад, коли звичайну бібліотеку перетворили в інтерактивний простір та потрібну послугу для батьків та дітей, як місце для дозвілля, навчання і розвитку», – розповіла керівниця відділу промоцій, туризму і креативних індустрій Дрогобицької міської ради.

Все виглядає так: батьки приводять малечу та залишають її на певний час. У цей період із дітьми займається бібліотечний працівник, який проводить для них майстер класи та читає казки. Послуга працює за попереднім записом, і адміністрація бібліотеки просить приводити малечу зі змінним взуттям.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: