fbpx
Сьогодні
15:26 13 Січ 2022

Сadillac показав концепт електрокара, де кермо замінено панорамним екраном

Бренд Cadillac продемонстрував новий концепт автономного електромобіля на виставці Consumer Electronics Show (CES) у США.

Концепт, який назвали Inner Space, є частиною «бачення компанією особистої автономної мобільності майбутнього», йдеться у заяві Cadillac.

Компанія Cadillac показала розкішний двомісний електромобіль, у якому кермо замінено панорамним екраном.

«Електрифікація та автономне водіння докорінно змінять роль транспортних засобів та враження клієнтів від них», — сказав Брайан Несбітт, виконавчий директор GM.

В концепті Inner Space використається електрична платформа Ultium, представлена в електромобілі Hummer. Cadillac пояснює, що бездротова система керування акумуляторами цієї платформи дозволяє стратегічно розміщувати акумуляторні модулі так, щоб максимізувати внутрішній простір автомобіля.

Зовні є панорамна скляна стеля, що відкривається у дві двері у стилі знаменитої моделі DeLorean DMC12. Усередині знаходиться двомісне сидіння, схоже на диван, яке повертається назовні при відчиненні дверей.

Також інженери відзначили наявність у машини великого багажника та спеціальних шин Goodyear, які створюють «знижений рівень шуму».

Додамо, двомісний прототип поповнив портфоліо концептів із лінійки Cadillac Halo, створених для того, щоб показати, що автомобіль може бути не лише засобом пересування, а й предметом розкоші.

Завдяки використанню біометрії та машинному навчанню концепти з лінійки Halo зможуть запропонувати кожній людині персоналізований підхід під час поїздки, запевнили у Cadillac.

Рубрика:
Авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: