fbpx
Сьогодні
13:07 13 Січ 2022

Данілов заявив, що під час святкування ювілею Фукса сусіди 8 разів викликали поліцію

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов розповів, що під час святкування ювілею підсанкційного бізнесмена Павла Фукса під Києвом 27 жовтня 2021 року поліція приїздила 8 разів через скарги сусідів.

Про це він заявив в інтерв'ю "Українській правді", передає Рубрика.

"У мене велике питання стосовно того факту, того кічу, який там відбувався. У нас війна, а вони там таке…

Приїжджає поліція раз – ні, два – ні, п'ять – ні, розумієте? Вісім разів приїжджали, доповідав міністр внутрішніх справ після цієї справи, що вісім разів сусіди викликали поліцію. Потім ця людина каже: "в мене зараз грошей немає, це мені друзі помогли". Які друзі?", – сказав Данілов.

Бізнесмен Павло Фукс у червні потрапив під повний пакет санкцій, але це не завадило йому відзначити своє 50-річчя у гольф-клубі у Козині в зімітованій на вечір Венеції. Такий подарунок йому нібито друзі зробили.

Данілов також підтвердив, що санкції РНБО для громадян України вважає конституційними. На зауваження, що у законі про санкції немає згадок про можливість введення санкцій щодо громадян України за винятком тероризму, Данілов відповів, що "там є кома і слово "тощо".

Він зазначив, що проблема у тому, що "кожен читає (закон – ред.) як вважає за необхідне".

Данілов також заявив, що інформаційно-аналітична система СОТА незабаром "дасть можливість відслідковувати майже всі процеси, які є в нашій державі", у тому числі вона стане майданчиком для реєстру олігархів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: