fbpx
Сьогодні
09:52 12 Січ 2022

Макет проєкту ріки на Хрещатику продадуть на NFT-аукціоні, щоб на виручені кошти облаштувати громадський простір

English version here

Реалізованим може бути саме ваш проєкт — для цього необхідно взяти участь в конкурсі

Віктор Білоус, співавтор сміливого проєкту переоблаштування Хрещатику, де замість автомобілів по головній вулиці столиці тече річка, виклав зображення проєкту взимку на NFT-аукціоні Rarible.

Зображення коштує один ЕТН. Зараз ця ціна еквівалентна 3230 доларам США.

Купити NFT можна тут

Купити токен може кожен охочий, який має гаманець на біржі Rarible. Виручені кошти архітектор обіцяє витратити на проєкт з облагородження громадського простору. Який саме це буде громадський простір, Віктор поки що не вирішив. Він пропонує містяним дві ідеї. Перша — облагородити найстаріший в Києві дуб, якому вже 700 років, що знаходиться за адресою Осиповського, 3. 

https://goo.gl/maps/4MDsk8nPYbbW6PDV6

Друга — облаштувати дизайнерський майданчик для дитячого будинку зі стінами, на яких діти зможуть малювати крейдою. Виглядатиме він, як чорний будиночок — цей проект вже рік тому розробив сам Віктор Білоус, проте він досі стоїть на виробництві. 

Проте питання із ідеями не закрите: профінансованим може бути саме ваш проект. Для цього необхідно до 1 березня запропонувати свою ідею на порталі Ідеї, і до 1 червня, в разі якщо NFT знайде свого покупця, проект вже буде реалізовано. 

"Взагалі я вважаю такий підхід з NFT надперспективним, — каже автор ідеї. — Можливо, урбаністи нарешті перестануть клянчити фінанси і самі почнуть творити якісні продукти", — сподівається Віктор Білоус. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: