fbpx
Сьогодні
08:39 11 Січ 2022

Жовква взяв участь у обговоренні з керівництвом НАТО підготовки до майбутнього саміту

фото: Офіс президента

Заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква обговорив із союзниками та керівництвом НАТО підготовку до майбутнього саміту Альянсу в Мадриді

Про це розповів Жовква у Фейсбуці.

"Сьогодні взяв участь у роботі Комісії Україна – НАТО, яка відбулася у Брюсселі напередодні засідання Ради Росія – НАТО. Звірили годинники з державами-членами НАТО та озброїли їх аргументами напередодні запланованого діалогу з Росією. Наші аргументи були почуті та взяті в роботу", написав заступник керівника ОП.

Він зазначив, що висловили свою позицію усі 30 союзників і у кожному виступі звучала підтримка суверенітету та територіальної цілісності України.

Підтримали те, що Україна залишається стриманою під час напруженої ситуації на її кордонах.

"Безумовно, також обговорили з союзниками та керівництвом Альянсу підготовку до майбутнього Саміту НАТО у Мадриді. Відзначив важливість того, щоб Україна не лише мала б бути запрошена на Саміт як країна-партнер, а й були б ухвалені чіткі рішення щодо її подальшого руху до членства в НАТО, бажано з конкретними часовими орієнтирами", підкреслив Жовква.

"Сьогодні ж у більшості виступів почули, що майбутнє України в НАТО – це справа виключно 30 членів НАТО та України як країни-аспіранта. І нікого більше", зазначив заступник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: