fbpx
Сьогодні
12:35 09 Січ 2022

У курортній Затоці знову немає грошей для проведення повторних виборів

Призначені на 9 січня 2022 року повторні вибори голови та депутатів Кароліно-Бугазької сільради, до складу якої входить курортне селище Затока, не відбулися через відсутність бюджетного фінансування

Про це повідомив кореспонденту Укрінформу голова Кароліно-Бугазької територіальної виборчої комісії Олексій Байрак.

«Сільська територіальна виборча комісія визнала повторні вибори голови та депутатів Кароліно-Бугазької сільради, призначені на 9 січня, такими, що не відбулися. Тервиборчком не мав змоги протягом грудня-січня укласти договір з підприємством на виготовлення виборчих бюлетенів», – зазначив Байрак.

Довідка.

Місцеві вибори у жовтні 2020 року ЦВК було визнано такими, що не відбулися, через виявлені численні порушення з боку учасників виборчого процесу.

З урахуванням цього Центральна виборча комісія 16 січня 2021 року достроково припинила повноваження всього складу Кароліно-Бугазької сільської ТВК і призначила на 7 лютого 2021 року повторні вибори.

Через зрив повторних виборів 31 жовтня 2021 року з вини голови та депутатів Кароліно-Бугазької сільської ради, які не проголосували за виділення коштів на виготовлення виборчих бюлетенів.

ЦВК призначила наступні повторні вибори на території Затоки та Кароліно-Бугазу 9 січня 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: