fbpx
Сьогодні
18:50 09 Січ 2022

У Сингапурі запустили кампанію на підтримку бібліотек і читання

Рада національної бібліотеки Сингапура (NLB) та агенція Ogilvy Singapore створили фантастичну кампанію для промоції читання в країні.

Про це пише campaignasia.

Ініціатива під назвою "Читай більше. Будь більшим" (Read More. Be More) розповідає про те, як звичайні люди набули неймовірних сил лише завдяки тому, що почали читати цікаві книжки.

У першому ролику вчитель тенісу Джейсон став експертом із супутників Юпітера, але його не викрадали інопланетяни й не замінювали йому мозок, як думали люди.

Він просто прочитав The Returning авторства Базза Олдріна та Джона Барнса.

А скромна продавчиня тітонька Кім стала майстринею з бойових мистецтв без втручання токсичних тварин — їй варто було лише прочитати комікс The Unmasked Superhero.

Обоє опиняються в центрі уваги оточення, тому що знають більше за інших.

"Легко припустити, що людину може робити цікавою уплив останніх тенденцій у соцмережах чи попкультура. Але наш підхід полягав у тому, щоб кинути виклик цьому сприйняттю та замість цього ввести читання як джерело того, що хтось стає цікавим", — говорить Ніколас Курант, головний креативний директор Ogilvy Singapore and Malaysia.

Цю кампанію запускають третій рік поспіль. Її рекламуватимуть у соцмережах (Facebook, Instagram та YouTube), на вулицях на цифрових банерах і на станціях метро. Триватиме Read More. Be More до березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: