fbpx
Сьогодні
11:15 08 Січ 2022

У Києві відбулася акція "Різдво з поліцейськими": дітлахи в захваті

Фото: Укрінформ

У центрі Києва відбулася акція для дітей "Різдво з патрульними поліцейськими"

Акція проходила біля Софійської площі у центрі столиці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Серед іншого, правоохоронці надавали змогу дітям проїхатися у поліцейських автомобілях, а також катали їх на конях. Бажаючих було дуже багато, навіть утворилися черги.

Також діти та їхні батьки у фотозонах у центрі Києва робили світлини із правоохоронцями.

Поліцейські дозволяли подивитися спецзасоби, з якими інспектори щодня патрулюють Київ, серед яких — шоломи, бронежилети, щити тощо.

Малюки отримали від правоохоронців різноманітні подарунки.

На цю акцію завітав очільник Укртрансбезпеки Євген Зборовський разом із донькою Євою.

Він напистав у Фейсбуці, що такий захід як "Різдво з копами" був уперше організований 4 роки тому.

"Хіба міг я 4 роки тому уявити, що сьогодні приведу свою Єву кататись із копами?) Малеча спочатку трішки соромилась, але потім отримала різдвяний подарунок і посмішку від дуже крутих і комунікабельних копів відділу зв'язків з громадськістю, які вже мають величезний досвід спілкування з дітлахами. Тому надалі була вимога показати службових коней, сісти в патрульне авто, щоб ввімкнути сирену і проблискові маячки", – написав Зборовський і додав, що донька Єва була у захваті від цієї події.

"Саме таким має бути знайомство молодого громадянина із правоохоронною системою. Різдво з Копами – чудова традиція", – наголосив посадовець.

Як інформували раніше у Патрульній поліції України, такі заходи заплановані на Різдво у багатьох містах України, серед яких — Вінниця, Луцьк, Дніпро, Маріуполь, Ужгород, Житомир, Запоріжжя, Одеса, Кропивницький, Львів, Кременчук, Сарни, Тернопіль, Херсон, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Хмельницький, Харків, Рівне, Полтава, Миколаїв, Івано-Франківськ та інші.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: