fbpx
Сьогодні
19:25 07 Січ 2022

У Британії використали вживану подарункову обгортку, щоб нагадати про важливість вислухати інших

Британський канал ITV та Uncommon Creative Studio за підтримки благодійних організацій запустили кампанію Britain Get Talking.

Вона закликає говорити про свої проблеми і прислухатися до проблем інших.

Відео показує, як навколо однієї людини утворюється інформаційний шум, але вона не може позбутися ні його, ні шуму всередині. Лише коли одна співрозмовниця сама пропонує своє плече й вухо, щоб вислухати, головній героїні стає набагато легше.

Лозунг кампанії — "Після останніх кількох років нам усім потрібне вухо. Подаруй комусь своє цього Різдва". Хоча тут і мається на увазі метафора, на одній із реклам в районі Сохо все ж з'явилося шоколадне вушко.

Щоб привернути увагу до ініціативи, її автори відправили такі солодкі вуха доктору Алексу Джорджу, який з'явився в шоу Love Island і є послом психічного здоров'я молоді в Департаменті освіти Великої Британії.

Для основної рекламної кампанії проєкту на використаній подарунковій обгортці з внутрішнього боку написали заклики подарувати кому-небудь свій час і вислухати цю людину, особливо якщо вона має проблеми ментального здоров'я.

вживану подарункову обгортку

вживану подарункову обгортку

вживану подарункову обгортку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: