fbpx
Сьогодні
12:22 07 Січ 2022

Митрополит Епіфаній привітав українців з Різдвом Христовим

Фото УП

Предстоятель Православної церкви України, митрополит Київський і всієї України Епіфаній побажав українцям, щоб радість Різдва Христового наповнила їхні серця, відганяючи турботи і скорботу.

Про це Епіфаній написав у Фейсбуці, передає Рубрика.

"Якими б не були зовнішні обставини та де б вам не доводилося відзначати цьогоріч свято – нехай радість Різдва Христового наповнить ваші серця, відганяючи турботи та скорботу, а світло Віфлеємської зірки нехай спрямовує до Сина Божого, нагадуючи, що Месія, Спаситель прийшов у світ, приніс нам світло правди та надії, і це «світло в темряві світить, і темрява не огорнула його» (Ін 1: 5)", – поінформував предстоятель ПЦУ.

Він закликав громадян піднести подяку Господу у ці святкові дні за всі Його благодіяння, виявлені до людей, до Церкви й до України.

"Нехай Бог допомагає нам надалі утверджувати єдину помісну автокефальну Українську Православну Церкву, долаючи поділи та непорозуміння між одновірцями, а також дає силу й мудрість українському народу зберігати єдність і суспільний мир, протистояти агресору й досягти перемоги. Христос народився", – уточнив Епіфаній.

Також він виклав відеозапис Божественної літургії у день Різдва Христового.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: